lördag 10 mars 2012

Mjölkstockning

Just nu genomgår jag en helt ny erfarenhet - mjölkstockning from hell. Jag återkommer om jag överlever.

5 kommentarer:

  1. Ajajaj! Jag hade det fem dagar efter förlossningen. Mitt blev så paha att det blev bröstinflammation. Not nice, hoppas det löser sig! Massor varmt på brösten och pumpa och massera!

    SvaraRadera
  2. Ajdå,

    Lyckades också dra på mig en bröstinflammation med tillhörande blixtfeber på ca 40c. Icke trevligt och känns som en väldigt onödig åkomma då man bara vill vara frisk och sköta/mata barnet. Sköt om dig!

    SvaraRadera
  3. Låter bekant! En het dusch + massage har ibland gjort att jag fått det att "lösa" sig. Men har blivit till inflammation ett par gånger. NOT NICE! Vikrigt också att skydda brösten när man går ut fastän det sku kännas tämligen varmt på vår/vinter/höst. Hoppas du repar dej snart!

    SvaraRadera
  4. Tack för tipsen! Jag har masserar, pumpat ut det sista efter att hon ätit, använt vitkålsblad. Men det blev också antibiotikakur och nu har febern nog gått ner så jag lär nog överleva, hehe. Men detta var definitivt ingen hit- jag lär nog vara noga med att förebygga att det händer igen.

    SvaraRadera
  5. Jo och kom ihåg att förebygga att missa jästinfektioner efter antibiotikakuren. Haft en massa svårigheter med immunförsvaret efter några antibiotikakurer. Att äta dem är from hell o. kan ta en bra tid att bygga upp sina goda bakterier som antibiotika också tar på.. :( Så mitt bästa tips angående detta är att äta sunt (undvika för mycke socker/mjöl) efter dessa kurer. + äta mjölksyrebakterier osv. en längre tid..

    SvaraRadera