torsdag 12 april 2012

föresten

Ja och föresten så verkar det som att Agnes klarade sig undan biverkningar av gårdagens vaccin. Skönt! Extra skönt känns det på nåt vis eftersom jag var inställd på magont. Det blev inget magont utan istället var hon på solskenshumör mest hela dagen och kvällen och somnade rekordtidigt, redan kl 22.00! Hon vakande i och för sig för att äta ytterligare en gång klockan 22 men somnade omedelbart om efter maten.

4 kommentarer:

 1. Lyckans er, här slog vaccinet tösens mage helt upp och ner igen. Just då hon hade börjat vara på bättre humör och sovit bättre. Nu är vi tillbaka på ruta ett igen känns det som

  SvaraRadera
 2. Ja, jag måste säga att vi är jätte glada över att vi kom så lätt undan nästa gång. Jag hade faktiskt räknat med att vaccinet skulle innebära några riktigt jobbiga dagar. Men denna gång är jag glad att jag hade fel. Kämpa på där! håller tummarna att det ska lätta för er inom kort.

  SvaraRadera
 3. Vår lilla pojke fick sina sprutor igår och det var sånt hysteriskt skrik på kvällen som han aldrig tidigare sysslat med. Efter suppo lugnade han ändå ner sig och sov gott hela natten. Men det är 3-månaders vaccinen.

  SvaraRadera
 4. Ojenej stackarn :( Jo, det första var ju bara rotavirus-vaccin men nästa gång blir det två sprutor + rotavirus så då väntar jag mig igen en reaktion.

  SvaraRadera