onsdag 30 maj 2012

Busy

Jag har varit lite busy den senaste tiden. Självklart är det Agnes som upptar största delen av min tid och så har jag även hunnit träffa vänner och varit en heldag på möhippa. Men framförallt har jag varit busy med att läsa. Jag har nu plöjt igenom alla böcker skrivna av Camilla Läckberg. Nu känns det både tomt och lite skönt. Jag har nämligen inte kunnat sluta utan har läst varje liten stund Agnes har sovit. Nu kanske jag kan fokusera på någonting annat också och eventuellt få gjort någonting här hemma.


De uppmärksamma och insatta i serien om Fjällbacka märker säkert att det saknas en bok. Den lånade jag av en vän och har återlämnats.

Jag rekommenderar uppenbarligen böckerna. Och gärna att man läser dem i kronologisk ordning. Jag har nästan lust att börja om från början. Men bara nästan.

2 kommentarer:

  1. Vill gärna låna dem i något skede ;)

    SvaraRadera
  2. Jovisst får du det! Du kan ju plocka med dig ett par (eller alla om du så vill) imorgon. Jag lär trots allt inte läsa om dem inom den närmaste framtid. Dessutom är det ju tack vare dig jag upptäckte Camilla Läckberg :)

    SvaraRadera