fredag 4 maj 2012

Premiär

Idag var det alltså premiär för babysimmet. Jag var ganska orolig eftersom Agnes varit rätt gnällig hela dagen men på nåt otroligt vis sov hon dagens längsta sömn, 2h, precis före simmet. Sömnen avbröts bara av en måltid en knapp timme före. Det kunde inte ha blivit mera perfekt.
En glad och mätt flicka vaknade alltså 30 minuter före simmet skulle börja. Och glad var hon under hela tiden i vattnet. Hon verkade njuta mest av att få flyta omkring på rygg med pappa, hon skrattade och såg jättenöjd ut. Efter 20minuter gick vi upp, vi ville avsluta då hon fortfarande var nöjd. Till min stora förvåning var hon nöjd även i duschen och påklädningen och blev bara arg och skrek då jag försökte ge henne mat. Hehe. Ingen mat blev det utan ner i vagnen där hon omedelbart tog sig en 40minuters lur.
Hela kvällen nu efteråt har hon varit en riktig solstråle men orkat var vaken överraskande länge.

Babysimmet var med andra ord en riktig succé!

3 kommentarer:

 1. Men va härligt!! :) blev helt perfekt då med andra ord! Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. va roligt att allt gick bra, med en gosig liten.
  Vi börjar vår babysim först 31.5- konstit att vårt ställe har fyra mån som börjar tid medan folkhälsan sa att ledigt vid tre månaders ålder...

  SvaraRadera
 3. Ja, helt perfekt även om jag hade svårt att tro det på dagen- ja du såg ju vilket humör hon var på Sofia :)
  Marika, intressant att de har olika gräns för när man får börja... Men det håller kanske på hela sommaren då eftersom ni börjar i slutet av maj (?) Vi hinner bara gå 4 gånger och sen blir det sommarpaus så det är lite trist.

  SvaraRadera