onsdag 16 maj 2012

Ropade hej..

Jag ropade helt klart hej för fort. Agnes har fortsättningsvis varit gnällig och missnöjd men framförallt vägrat att äta. På natten gick det ok men idag på dagen fick det hela 6h innan vi, med hjälp av lite panadol, fick henne att äta. Efter ytterligare några timmar lyckades jag "lura" henne att äta genom att sitta och pomppa på jumppaboll då hon var riktigt trött, lirka ut tutten ur munnen och snabbt som sjutton in med bröstet istället. Hon har inte haft feber sedan måndagen med helt tydligt känns allt inte riktigt okej.Riktigt trött är hon också och har sovit massor idag.
Hoppas verkligen att det ska börja ge med sig snart så vi får tillbaka vår glada lilla flicka.

3 kommentarer:

 1. Hej Linn! Det är något jag skulle vilja fråga av dig som är fysioterapeut.

  a) är sånadär maskiner som mäter fettprocenten t.ex. i samband med stormarketar tillförlitliga?
  b) kan fettprocenten i kroppen vara större när man ammar?

  Har nämligen hög fettprocent o håller på att klura ut hur jag ska få ner den :)

  SvaraRadera
 2. Oj, jag har nu egentligen inte nån desto större kunskap gällande sådana vågar. Min uppfattning är dock att de man både står på och håller en mojäng i händerna torde mäta tillförlitligt.
  Att man automatiskt skulle ha en högre fettprocent på grund av att man ammar tror jag inte. Däremot så samlar ju de flesta kvinnor på sig lite extra fett under graviditeten och en orsak till det är ju att kroppen förbereder sig så att den har extra reserver inför amningen. Amning kräver ju mycket energi och en del "överlopps" fett försvinner ju ofta under perioden man ammar så jag tycker inte att man ska stressa för mycket över eventuella överloppskilon innan man ammat färdigt.

  SvaraRadera
 3. Okej, tack så mycket :)

  SvaraRadera