fredag 15 juni 2012

Fönstertvätt


Frank och Agnes drog iväg på grillfest idag på kvällen tillsammans med Franks tidigare kollegor. Jag stannade hemma och tänkte göra lite nytta och slappa lite på egen hand. Det började bra med att jag dammsög. Inga konstigheter. Men sen skulle jag tvätta fönsterna. Till saken hör att både jag och Frank har gett oss på fönsterna tidigare med båda gångerna har det slutat i frustration och icke-färdigt tvättade fönster. Jag var säker på att det var utrustningen det var fel på så jag gick och köpte en ny skrapa och en duk som ska användas just precis för fönstertvätt. Behöver jag säga att denna gång inte slutade bättre än de tidigare gångerna (?) Nä. Efter mycket kämpande gav jag upp. Jag fick för mitt liv inte fönstren att bli fina och blänkande utan ränder eller fula märken.  Jag vet inte vad jag ska skylla på annat än migsjälv. Lite konstigt dock eftersom jag ju faktiskt har tvättat fönster med framgång tidigare. 
Det enda positiva med detta nederlag var att jag blev så frustrerad att jag var tvungen att ta ut det genom ett ordentligt träningspass.


Resten av familjen hade i varje fall haft det trevligt på grillfesten. Agnes hade varit nöjd och glad, festprisse som hon ju är. Väl hemma blev det pjamasbyte, mat och sen somnade hon på studsen.

2 kommentarer:

 1. Har du testat tidningspapper när du tvättar? Fungerar super bra- blir inga ränder eller dylikt:)

  SvaraRadera
 2. Tidningspapper är jättebra att torka med.
  Nu har jag hittat den perfekta trasan,vet ej om man får ge reklam men Tupperware,av alla företag ;)har en jättebra trasa för just fönster.
  Man fuktar bara trasan med endast vatten,vrider ur och torkar ABSOLUT INGA RÄNDER!!
  Hälsningar av en Kokkolabo som av"misstag"trilla in på din blogg.
  Bloggen är jättefin.

  SvaraRadera