måndag 2 juli 2012

Rådgivning


Vi inledde måndagen med att besöka rådgivningen. Agnes hade under den senaste månaden gått upp 530gram och väger nu 6900gram och ökat med 1,5cm till en längd på 66,5cm. Hon ligger fortsättningsvis under medelvikten och lite över medellängden men sammanfattningsvis tyckte hälsovårdaren att hon växer riktigt bra. Hon tyckte också att vi gott kan öka hennes fasta måltider till 3gånger/dag eftersom hon äter så ofta och så mycket (den senaste tiden har hon igen ätit 3 gånger/natt) och även nu introducera bär och frukt. Det ska bli intressant att se hur matrutinerna ändras då vi tar in mera fast föda.

Denna gång var det igen dags för rota-, pneumokock- och DTaP-IPV-Hib vaccinerna. Hon skrek i högan sky några minuter men lugnade relativt fort ner sig. Nu är det bara att vänta och se om hon blir lika dålig som senast då hon fick feber, var ledsen och gnällig i flera dagar och matvägrade. Förhoppningsvis kommer hon lättare undan denna gång. Skönt att nästa vaccinering är först om ett drygt halvår.

Imorgon är det hunden son ska få vacciner och få tandstenen borttagen. Vi passar på att fixa alla "tråkigheter" före det så smånignom blir dags för oss att bege oss upp till österbotten före lite semesterfirande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar