torsdag 5 juli 2012

Semestertider


Här njuter vi av att Frank har semester. Tar långa promenader tillsammans, myser, busar och har helt enkelt fantastiskt mycket kvalitetstid.
Jag har också mera möjlighet och tid att fixa smått och gott här hemma. Idag har jag tex lagat grönsakspuré och fryst in. Agnes älskar fortsättningsvis all mat hon får smaka. Nyaste smakerna är blomkål och persika. 

Annat nytt är att Agnes börjat dra sig framåt. Det kräver förstås att hon ligger på parkettgolvet för att kunna glida på magen. 
Fötterna har hon lekt mycket med ett tag nu men idag märkte hon att det också går att suga på sin egen stortå. Det såg fantastiskt skojigt ut men jag lyckades inte få det på bild även om jag försökte.

Insomningen på kvällen har blivit svårare. De senaste kvällarna har hon gymnastiserat vilt kring 40 och 50minuter före hon till slut lugnar ner sin och hittar sömnen. Jag har på känn att det beror på att det händer så otroligt mycket i utveckligen just nu. 

Såhär såg det ut i spjälsängen för ungefär en timme sedan..


Riktigt arg blir hon då man vänder henne tillbaka på rygg och flyttar upp henne i sängen. Nu sover hon  iallfall sött.

1 kommentar:

  1. Låter härligt att ni får ha lite semester och kvalitetstid tillsammans, framför allt nu när det börjar hända så mycket! Jag antar att Agnes liksom vi andra har dåliga dagar och dagar då det är svårare att somna, för mig går det också fortfarande i perioder då jag har svårt att somna in och gärna sku ligga och gnälla, men det brukar också avlösas av perioder då man somnar bums så fort huvudet nått kudden ungefär.. Och brås hon lite på sina föräldrar så lär hon ju ha endel spring i benen ;)

    SvaraRadera