lördag 11 augusti 2012

Ändringar i programmet


Vår inredningshelg blev lite av en flopp. Vårt planerande blev till ingenting, vi kunde inte komma fram till vad vi riktigt vill göra. Vi blev båda frustrerade och bestämde att vi måste söka lite mera inspiration och fundera lite till istället för att springa runt i butiker utan nån riktig plan.

För att ändå göra någonting konstruktivt har jag fixat mat åt Agnes. Hela 20 portioner grönsakspuré, fyra iskubsformar med olika grönsaker (potatis, batat, blomkål och zuccini) samt portionsförpackad kyckling i mini-grip påsar.
Lite lustigt är det nog att jag är inspirerad att fixa och greja nästan hur mycket som helst med Agnes mat medan jag har mycket lite inspiration att laga mat till mig själv (och Frank).
Jag har inte prövar att frysa in mat i iskubsformar tidigare så det ska bli intressant att se hur lätt eller svårt det blir att få ut maten.
Agnes sovtider blev lite konstiga idag så det blev lite brådis att få henne att sova en stund på eftermiddagen. För att påskynda insomningsprocessen tänkte jag att jag prövar ta ut henne på en joggingtur i vagnen. Nå, speciellt fort somnade hon inte utan det tog drygt 30 minuter trots allt. Det betydde dock att jag fick springa längre än tänkt. Att springa med en emmaljungavagn ger ju minsann lite extra motstånd men jag tyckte ändå att det gick förvånansvärt smidigt. Kanske man borde testa backträning med vagn för ett riktigt tufft pass.
En nyvaknad Agnes hejar på den sista biten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar