lördag 4 augusti 2012

Ångrar djupt.


Jag sitter och tittar på bilder på hårsvall. Andras och mitt egna, forna hårsvall. Jag ångrar, ångrar, ååååångrar att jag gick och kapade håret för jag hatar verkligen mitt korta hår nu. Jag kunde nog ha räddat mitt tunna hår på nåt snyggare vis men nä, jag skulle som vanligt göra allt eller inget. Har kollat mig i spegeln idag och funderat över vad jag kunde göra för tillfället. Kommer inte fram till nåt annan vettigt än bara vänta och hoppas det växer fort. 
Suck.

4 kommentarer:

 1. don't cry, my dear - det växer ut igen! fast jag vet att jag sku gråta om jag sku låta saxen gå i mitt hår! :D magnesium har jag hört är bra till mycket, kanske det hjälper håret växa fortare också?!

  SvaraRadera
 2. Ja, som tur växer det ju ut relativt fort trots allt. Men jag tänker nu att varför kunde jag inte testa nåt annat radikalt som tex pröva permanenta stora lockar då jag tyckte att det var så tunt efter att ha tappat på mycket. Eller klippa en kort, snygg page... Nå, det är ju lätt att var efterklok.

  SvaraRadera
 3. Don't worry - det växer !

  Du skulle se fantastisk ut i riktigt kortklippt som Rihanna som på den här bilden

  Dessutom får man ju alltid hårförlängning, om det är riktigt illa ;)

  Kram!
  /U
  pug-a-licious
  Lil'Fit

  SvaraRadera
 4. Ja, som tur växer det ju ut igen. Till julen borde den största sorgen vara över ;)
  Jag kikade faktiskt just på den bilden och fick lite inspiration då jag kapade håret. Frisören i fråga fattade dock inte alls hur jag ville ha det utan klippte mommo-frilla åt mig :P

  SvaraRadera