tisdag 11 september 2012

Bobba


Eftersom Agnes har nån sorts magbobba i några dagar nu har jag börjat fundera över det här med sterilisering av alla nappar, nappfalskor och andra mat-atiraljer. Efter att hon började äta fast föda så har jag inte längre steriliserat allt efter varje användningsgång. Dock med jämna mellanrum förstås. Jag läste nämligen att man inte behöver sterilisera allt efter VARJE gång mera. Men nu läste jag att man visst borde det. Fram till ett år. Man blir ju tokig. Nu tänker jag förstås att jag lyckats ge henne en farlig magbakterie. Fast så farlig verkar den inte eftersom hon dricker och äter bra samt är precis som vanligt...det är bara den där magen då som inte är som vanligt.
Förhoppningsvis ger det med sig snart så kanske mitt dåliga mamma-samvete också lättar.

5 kommentarer:

 1. Huj, med magbobba:/ vet du Elliots mage är till och från lös och hård, ibland riktigt lös. Min syrra sa att tänderna som kommer och "stressen" kroppen får av det kan göra magen orolig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli intressant att se om det tänker komma upp nån tand nu snart som eventuell annan förklaring på hennes dåliga mage. Hon har ju fortfarande ingen tand som helt spruckit igenom..

   Radera
 2. Jag tror åxå att tänderna påverkar magen i hög grad. Hann flera ggr bli riktigt orolig då avföringen va kolsvart å ibland helt vattnig. Efter att luie fått sina 8 första tänder lugnade det ner sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant! Kanske det ändå beror på tänderna...Det är nog konstigt hur tänderna kan påverka magen så mycket. Trots att magen har varit riktigt dålig nu i några dagar så är hon ju, som jag skrev, sig själv och verkar inte må dåligt på nåt vis men lite praktiskt jobbigt att behöva byta kakkablöja stup i kvarten.

   Radera
 3. precis så hade vi det åxå... alltså L. verkade inte må dåligt trots kakkaeländet.

  SvaraRadera