måndag 29 oktober 2012

Sköna dagen

Trots att jag kände mig som en zombie då det var dags att vakna blev Agnes 9 månaders dag riktigt bra. Vi besökte Marika och Elliot och det var så trevligt att prata och leka att största delen av dagen gick i ett huj. Agnes somnade omedelbart efter besöket och sov hela 2h! så nu torde vi ha justerat rutinerna igen efter byte till vintertid.
Pappa fick fortsätta fira Agnes på tumis en stund medan jag drog mig till gymet för ett försök att bromsa musklernas förtvining. Efter kvällsdans, kvällsgröt och sagostund somnade Agnes dessutom omedelbums (!! händer inte ofta) efter sista mjölken.

Vi ska fortsätta den sköna dagen med gårdagens avsnitt av Solsidan. Sen är jag nog laddad för att orka med ytterligare en natt. Fast vi hoppas förstås på att det blir en bra en denna gång.

2 kommentarer:

  1. Det var så roligt att ni kom :D Elliot sov en fin andra vila, men natten var usel. blää, nåh, men hoppas nästa natt är bättre :D Hoppas er natt gick bra :d

    SvaraRadera
  2. Äsch, säkert tänderna som bråkar med honom. Hoppas de kommer upp ordentligt fort så han slipper ha ont. Vi hade faktiskt en riktigt okej natt. Måste bara ge nappen några gånger varefter hon genast somnade om + åt först vid 5 första gången. Sen tyckte hon dock att det var morgon klockan 6 och låg och kvittrade i sängen :) Men helt klart bättre med tidig uppstigning än usel natt.

    SvaraRadera