onsdag 10 oktober 2012

Småbarnsliv i Vasa


Nästa vecka kommer vi befinna oss i Vasa. Tänkte inte planera in så mycket program men måndag och tisdag tänkte jag försöka hitta på lite aktivitet tillsammans med Agnes. Nu är det ju så att jag var studerande då jag bodde i Vasa och är inte riktigt uppdaterad gällande vad det är som gäller då man är småbarnsmamma i vasa. Vart går man med en 8 månaders bebis om förmiddagarna om man inte vill sitta hemma?

4 kommentarer:

 1. Helt klart GW-gallerians cafe här i Stenhaga :) eller så på öppet dagis på måndagar men jag tror dom har stängt pga. höstlov!

  SvaraRadera
 2. Ok, ska se om vi orkar oss på en promenad till Stenhaga- beror mycket på vädret. Annars kanske vi nu bara hänger lite i centrum.

  SvaraRadera
 3. Agnes är ju lite för liten för parken ännu om inte hon vill sitta i sandlådan förstås. Men Luie hade inget nöje av parken innan 1 års ålder. Men på fredagar då jag är hemma så brukar det både på för- och eftermiddagar vara barn/dagis i parkerna. Vissa ungar är ju nöjda med att bara sitta och följa med :) ses i vasa. /Jonna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror vi tar lite shopping på måndagen, på tisdagen blir det dagsutflykt till Jstad och resten av dagarna är pappa/morfar ledig. Det ska bli så roligt att ses Jonna!! kram

   Radera