onsdag 7 november 2012

Materialisten


I somras funderade jag på att köpa en manduca men avstod efter att ha prövat den i butiken eftersom Agnes skrek som en galning i den. Vågade helt enkelt inte sätta så mycket pengar på nåt vi eventuellt inte skulle använda.
Men nu börjar jag fundera på en igen eftersom man med den kan ha bebisen på ryggen vilket ju kan vara en fördel om vintrarna med ett barn som torde börja ta sina första staplande steg någon gång under vintern. Tror bestämt jag ska hålla lite extra uppsikt över huuto.net framöver.

Just nu är det så många lite dyrare inköp på gång att jag fasar för att jag måste skjuta upp mitt kamerainköp. Söker nämligen också en begagnad stokke tripp trapp (försöker åtminstone hitta en begagnad före vi går och köper en ny) och en ordentlig vinterjacka till mig. Så småningom behöver vi väl också köpa en ny bilbarnstol... Ja, och så ska vi ju ännu köpa ett par lite större möbler till Agnes rum.
På "vill ha" listan finns det bland annat också en ny telefon, löpskor och pulsmätare.
Jag som inte anser mig vara en materialist får tydligen uppdatera min uppfattning om mig själv lite. Åtminstone känns samvetet lite bättre då vi försöker en hel del begagnat.


För er som undrar hur natten gick så kan jag informera att jag klarade av att inte ge henne mat alls under natten. Men vi var vakna i kring 8 repriser varav jag tog upp och lugnade henne i famnen fyra gånger. Arg var hon igen men hon lugnade ner sig betydligt fortare än föregående natt. Vi fortsätter i samma stil och hoppas det går ytterligare snäppet bättre nästa natt.

2 kommentarer:

 1. Lyfter hatten åt er när ni kämpar med nattätandet. De lyckas nog snabbare säkert än man tror, mest problem säkert de första dagarna. Köpte annars att somna utan gråt boken, du kan få låna den om du vill sen när jag läst den:) den e nog riktad åt yngre bebin, men vi har problemet i att få honom att somna om på natten. Så hopöas jag får nån vink med hennes tips.
  Vi får även se när det blir aktuellt här hos oss, troligen då han flyttar i eger rum i december, när martin hemma i en månad. Om du vill prova en manduca får man ju även hyra dem- iaf här i åggelby hade di ythyrning. :) vi har en och Elliot börjar bli ganska så tung i den, men på ryggen går den ju nog bra.

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen som en bok för oss för nu är det inte bara om nätterna som hon har svårt att somna om utan nu har hon svårt att somna på kvällen igen. Igår skrek hon länge före hon till slut kom till ro. Men det beror nog troligen på att det är så mycket som händer i utvecklingen nu- hon steg upp och stå i knästående själv för ett par dagar sedan, övar konstant krypandet och vill stå,stå, stå (men hon kommer ju inte upp i stående själv ännu och det är minst sagt vingligt). Men jo, både nätterna och kvällarna är ytterst oroliga här, pust!
  Bra tips gällande att hyra manduca, det har jag inte hört om förut. Det skulle helst klart vara fiffigt att göra så sku vi ju veta om det lönar sig för oss att köpa eller inte.
  Kämpa på med era nätter! hoppas det lättar snart.

  SvaraRadera