tisdag 5 februari 2013

Resan då?


Själva resandet gick alldeles super-bra! Agnes gillar helt klart flygfält eftersom det finns massor att se på och det händer någonting hela tiden. Att flyga var också skoj. Speciellt då det skakade och hade lite ljud.
Men. På fredag eftermiddag (vi kom fram till Sthlm på torsdag förmiddag) fick Agnes feber. Och feber, närmare 40 grader, hade hon sedan ett par dygn. Så vi såg egentligen inte så mycket annat än Sollentuna centrum under vår Stockholmsresa. Så kan det gå.
Huvudsaken är ju förstås att Agnes mår bra. Hennes feber gick ner på söndag eftermiddag och hon var glad och pigg då vi flög hem igår.

Vi kom fram till att febern högst troligen var en biverkning av mpr-vaccinet som hon fick förra veckan. Egentligen skulle hon ha fått den strax före resan, inte en vecka före, men jag ringde och ändrade tiden just eftersom jag ville undvika eventuella biverkningar under resan. Vad jag dock missat var att mpr-vaccinet är lite annorlunda gällande biverkningar på så vis att febern stiger en vecka efter vaccinationen. Inte direkt efter.
Hurra för mig.


4 kommentarer:

 1. Tur att resandet gick bra i alla fall :) men synd att Agnes blev sjuk! Och tack angående vaccinet så vet man att det kanske kommer efter en vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bra att hålla bakom örat så att ni kanske timar det bättre än vad jag gjorde :P

   Radera
 2. Aj äsch vad synd! Jo febern kan stiga 7-10 dagar efteråt. Och de kan få röda prickar också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, precis då febern sjönk så blev hon alldeles prickig. Speciellt ryggen såg alldeles förfärlig ut, helt täckt av små röda prickar. Men de försvann efter en dag och hon verkade inte besväras av dem.

   Radera