tisdag 5 mars 2013

Mera shopping


Idag var jag äsckligt trött på morgonen. Sörplade i mig et tpar koppar kaffe och bestämde mig för att vi behöver program. Därför drog vi iväg på halar-, och förvaringslådejakt till Sello. Eller, vi var förstås tvugna att vänta några timmar för att butikerna skulle hinna öppna....
Förvarningskorgarna jag ville ha var förstås slut. Jag borde förstås ha köpt flera då jag hittade dem. Halare hittade vi, men de är ju så förbaskat dyra. Jag vägrade sätta kring 100€ på en vår/hösthalare (och så måste man ju dessutom köpa fleece att ha under) så det blev inget köp. Istället köpte vi en hög förmånliga bodyn åt Agnes. Troligen den sista storleken av bodyn eftersom jag antar att vi börjar använda mera vanliga blusar då hon går. Än så länge tycket jag att det är mest praktiskt att använda bodyn eftersom de hålls bättre på plats och inte åker upp över magen och ryggen.

 

 Borde väl ta en loppisrunda men har dålig koll på bra barn-loppisar. Tips? Om nån har en halare och/eller fleeceoutfit i stl 86 som ni vill bli av med så är jag mycket intresserad!
Införskaffning av vårskor är väl sedan nästa projekt.  Men då man tittar ut genom fönstret så ser det ju inte precis ut att vara någon stress med det.

6 kommentarer:

 1. Jag hittade jätte bra halaren på nätet som var förra årets modeller på rea, googla om du hittar ännu :)

  SvaraRadera
 2. http://www.kirpputorihaku.com/kirpputori/espoo

  När man läser infon om loppisarna så framgår det om det är t.ex. enbart barnkläder.
  Vi åkte runt på kirppisar i lördags, men vi vågade inte stiga ur bilen inne i Olars. Some places are best left unvisited.
  Akseli hittade vi för övrigt inte.

  SvaraRadera
 3. http://www.huuto.net/ borde ju för övrigt vara barnklädernas Mecca.

  SvaraRadera
 4. Akseli i Mankans, Esbo är ett jättebra loppis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var finns det? På adressen jag hade fanns bara ett Tarjoustalo

   Radera
 5. Tack för tipsen! Och jo, huuto följer jag aktivt med. Där har vi ju också tex fyndat vagn och sitter.

  SvaraRadera