söndag 21 juli 2013

Dagens två

Dagens bästa var nog att storebror var på besök.  Och med  hade han min telefon. Äntligen!  Det firas förstås med ett litet inlägg via mobilen. 
Dagens sämsta är troligen de små venerna som plötsligt blivit synliga.  Förra graviditeten var jag hysteriskt noggrann med användningen av stödstrumpor vilket  jag  hittills inte varit denna gång.  Det lär ändras från och  med  nu.  Mina stöd stay - ups väntar nu på mig bredvid sängen och imorgon ska jag ta reda  på om det  finns  stödstrumpbyxor för gravida i denna stad.  Om  inte klickar jag  hem via nätet.

2 kommentarer:

  1. Äsch...jag har inte under de två tidigare graviditeterna haft några bekymmer med åderbråck men den här gången nog och det är inte alls trevligt. Jag köpte ju via jobbet stöd stay-ups som jag faktiskt använt dagligen sen jag fick hem dem. Sen beställde jag också hem stödstrumpbyxor via nätet men dom har jag inte kunnat använda just alls för jag får så galet mycket sammandragningar och tryck neråt i bäckenet av dom. Hoppas du hittar vad du behöver i stödstrumpeväg, vet faktiskt inte om och var det finns att köpas strumpbyxor i stan. Jag satsade så pass stort på stöd stay-upsen så jag valde ett billigare alternativ för strumpbyxorna.

    SvaraRadera
  2. Än så länge är läget inte så farligt men jag har ju nästan halva graviditeten framför mig ännu så jag är nog rädd för att de ska bli regelrätta åderbråck. Inte alls trevligt. Jag ska nu göra vad jag kan för att bromsa och förebygga så mycket det går.
    Jag köpte stay-ups från en specialaffär i Helsingfors och är mycket nöjd med dem men skulle gärna ha ett par strumpbyxor att variera med lite. Hittade inga på stan idag så ska beställa via nätet ikväll.

    SvaraRadera