tisdag 23 juli 2013

Sovmorgon

Före flytten till Jakobstad vaknade Agnes i regel mellan halv 6 och 6 och vaknade minst två gånger om natten då hon behövde hjälp att somna om. Efter flytten har hon sovit allt längre nätter och har dessutom sovit flera hela nätter.  Visst hör jag ibland att hon är vaken men hon klarar nu plötsligt nästan alltid av att somna om helt på egen hand.
Inatt sov hon mellan kl  20.00 och 8.30. Hela natten dessutom!!! Kl 3 var jag i och för sig uppe och kollade varför hon skrek NEEJ!  hysteriskt. Det var tydligen en vild dröm så jag la på täcket och lyssnade på hur hon snusade en liten stund. Men den gången kan man knappt räkna med.
Nu håller vi tummarna att denna trevliga trend håller i sig.

Tilläggas ska att vi, förutom flytten, kört ett system som har gått ut på att Frank har skött alla nattningar i nästan två veckor och han har varit konsekvent med att alltid köra precis samma system. Nu har även jag nattat enligt samma principer och efter att hon åter igen protesterade lite mera så verkar hon acceptera nattningarna då vi är extremt konsekventa och kör så exakt likadana nattningar som möjligt.

  

Filifjonkan på altaaanen, som hon säger, i sin favorit nyckelpige-klänningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar