tisdag 23 juli 2013

Pientä remonttia

Jag som tidigare nästan aldrig såg på tv sitter nu och tittar på pientä pintaremonttia varje kväll. Och alla andra renoverings och inredningsprogram som råkar komma. Jag blir så otroligt inspirerad och får massor med idéer. Men problemet, förutom begränsad budget, är att knyta ihop alla idéer till en bra helhet. Man kan ju inte bara måla en snygg färg här, köpa en fin möbel hit och en annan dit. Allt borde vara igenom tänkt och ha den där röda tråden. Och det är ju precis det som är så svårt! Vore otroligt roligt att ta hit ett proffs att få input av, bolla tankar med och få hjälp av.

Och så lite kaosbilder tagna första dagen i huset. Som tur såg det bara ut så här en dag. Vi packade upp och organiserade extremt fort och effektivt. Nu är allt i ordning men vi har, som jag tidigare skrivit, för lite möbler. Och det som jag vill får fixat så fort som möjligt är alla vardagsrums- och köksväggar vilka ni ju ser på bilderna. Och köksskåpen. Egentligen skulle jag vilja byta ut hela köket men det väntar vi nog med några år tills det är dags att byta alla maskiner. Tills dess skulle ny färg och eventuellt nya handtag fräscha upp köket. 
2 kommentarer:

  1. Jag "wannabe proffset" ;) hjälper gärna till :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa! kom och hjälp oss! Helt seriöst, jag anlitar dig gärna om du har tid och lust för ett husprojekt och inte är alldeles för dyr :)

      Radera