torsdag 12 juni 2014

Edwins mått 6mån+

Jag skulle egentligen ha några saker till att tillägga i samma tema som de senaste två inläggen men ni får väl fel i huvet med mig och kommer aldrig tillbaka hit så jag avstår. Ska försöka hålla mig en dag eller två innan jag skriver om mage eller träning igen. Hehe.

Istället ska jag berätta att vi numera har en liten klimp på 8,8kg (!) och 68cm. Vår grabb växer minsann så det knakar. Allt var bra på rådgivningen, där vi var igår. Han utvecklas som han borde. Vi ska introducera kött och så ska vi försöka få bort nattätandet. Det senare projektet tar vi tag i ordentligt då Frank har semester. Tänkte också börja så smått med fingermat eftersom han nu sitter så stadigt i matstol.
Han tar sig nu framåt med fart. Tidningsställningen är absolut favoriten just nu. Hoppa är en av de nya stora intressena och dessutom verkar han, till min stora förtjusning, vara en liten läslus precis som sin storasyster. Jag vet, jag vet att man inte ska truga på barn sina egna intressen men jag kan inge låta bli att tycka att det är roligt att de tycker om böcker för jag älskar ju att sitta och läsa tillsammans med barnen.

Mellan varven lägger han sig ner och vilar några sekunder. Sen tar han sats och det är full fart igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar