onsdag 26 november 2014

Dagens finaste

Edwin har varit riktigt pappas pojke hela eftermiddagen och kvällen och har helst varit i pappa famn mest hela tiden.
Frank försökte sig på lite hemmaträning under kvällen och Edwin ville absolut delta. I pappas famn. Då jag tog upp och bort honom blev han riktigt ledsen och arg. Då kom Agnes mot honom med armarna utsträckta och sa " jag tränar inte, du får komma i min famn".

2 kommentarer:

 1. Vad fint <3
  Visst är det härligt att se syskonkärleken! Vår Robin är nu snart 4 månader och redan nu ser man hur han njuter av Mollys sällskap. Och Molly, hon älskar sin lillebror. Noll svartsjuka, bara pussar och kramar och fina ord.

  Däremot blev det en "tvåbarnschock" för oss föräldrar. Det har gått lättare med Robin, man har redan klarat av en bebis och är inte så hysterisk eller orolig som med första barnet. Men att få det att gå ihop med två, och att vara så fast hela tiden. Det blev tungt, åtminstone för pappan i huset. Men nog också för mig. Nu börjar allt dock kännas ganska balanserat och vi har hittat en rytm som funkar. Molly är dessutom så otroligt duktig och hjälpsam och klarar av att göra det mesta själv och att hjälpa till med att hämta grejer om jag sitter fast i soffan och ammar t.ex. Klubb på finska (!) började hon i september och det har gått över alla förväntningar.

  Lycka till i arbetslivet och hoppas det börjar kännas mindre tungt så småningom. Känns ju nästan som att jag aldrig vågar mig ut i arbetslivet igen om det ska vara sådär ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra om att Molly tagit emot sin bror så fint. Det värmer verkligen i hjärtat då barnen är fina med varandra.
  Visst är det ju mycket mer att göra och hålla reda på med två barn än då man bara har ett. Man inser nu i efterhand att livet med ett barn ju var ganska enkelt egentligen :) men visst vlir det ju enklare på så många vis hela tiden. Speciellt då jag slutade amma på dagen kände jag att det blev enklare att få det praktiska stt fungera smidigare då jag inte satt fast så fysiskt med ett barn samtidigt som det andra också behövde mig,
  Härligt att klubben börjat fint. Vi hoppas att Agnes ska få plats i dagklubben som hon köar till. Det känns som att hon börjar vara redo för lite mera lek och stimulans med andra barn.

  Det har nog varit en stor omställning att börja jobba heltid. Det optimala skulle helt klart vara att börja jobba deltid om möjligt. Men visst finns det positiva sidor med att börja jobba också även om det är tungt.

  SvaraRadera