torsdag 16 februari 2012

Dagens höjdpunkt

Dagens höjdpunkter hittills var definitivt vagnpromenaden på 40minuter. Härligt att äntligen kunna vara ute lite mera även om det minsann är en utmaning att ta sig fram med vagn på vissa ställen. Bra träning för mig som var alldeles svettig efter promenaden.
Just nu njuter jag av att lyssna på Frank och Agnes som har sång- och min- business på gång. Agnes har varit nöjd mest hela dagen och jag tycker att hon plötsligt har börjat fokusera blicken på våra ansikten på ett nytt sätt.
Plötsligt känns sömnbristen lite mindre påtaglig och dessa härliga stunder med vår lilla dotter gör att batterierna laddas igen för en eventuell tuff kväll och natt igen.

2 kommentarer:

  1. Va skönt att hon sover i vagnen och även att bilkörandet visat sig gå bra. Där är ju kanske två skrikräddningar. Du ska si att efter du hållit på med dina 2 timmars intervaller i 12-13 veckor så vänjer du dig. Då kommer du att vara helt färdig ifall du skulle råka få sova typ 4-5 timmar i sträck. Det ska bli intressant att höra om era zonterapi"sessioner" sen! Kämpa! /Jonna

    SvaraRadera
  2. Har ni provat windi (http://www.windi.nu/)? de lär skall fungera- Hoppas annars zon terapin hjälper! Och visst glömmer man usliga stunder när man får några härliga=)
    Njut av den lilla! Super söt en!

    SvaraRadera