torsdag 22 mars 2012

sovmaraton

Idag har jag och Agnes varit på familjeförberedelse gruppens efterträff. Agnes har uppfört sig som den nöjdaste av bebisar. Eller rättare sagt så har hon mest sovit. Ja, hon har faktiskt sovit så mycket att jag nästan överväger att väcka henne snart..(!) I fem timmar har hon sovit eller slumrat, bara vaknat en liten stund för att äta. Jag fasar för att det blir party inatt. Å andra sidan känns det knasigt att väcka en bebis. Jag tror jag väntar lite till och hoppas hungern väcker henne snart då det ändå är 2 timmar sedan senaste mål.

Sådär annars så saknar vi Frank och tycker det börjar vara nog med livet som ensam mamma. Ännu är han dock borta ett par dagar till så jag försöker hitta på trevligheter för mig och Agnes. Imorgon ska vi pröva på sånglek. Jag hoppas få lära mig lite trevliga sånger eller få uppfriskat gamla för jag märker att jag glömt de flesta barnsånger och rim och ramsor jag lärt mig som barn.

2 kommentarer:

  1. Hej- vart tänkte ni gå på sånglek? Har fösökt hitta nåt trevlit ställe, men int hittat? Gung å sjung finns de i ingå, men har inte i hfors regionen hittat motsvarande:)
    -marika

    SvaraRadera
  2. Vi ska gå på församlingens musiklek. Den här gruppen behövde man inte anmäla sig till på förhand utan får fritt delta. Matteus församling (åtminstone)ordnar gung och sjung http://ny.helsingforsforsamlingar.fi/index/forsamlingar/matteus/verksamhet/barnochfamil.html Jag hade också funderat lite på att höra om det finns plats där under våren men har ännu inte kommit mig för. Eventuellt kanske musikleken räcker till för vår del denna vår. Vi ska se hur det verkar :)

    SvaraRadera