tisdag 9 april 2013

Cirkeln

Här fixar vi för fullt inför försäljning av vårt hem. Samt funderar och söker frenetiskt efter ett nytt. Jag önskar att vi skulle hitta nåt att köpa före flytten men räknar ändå med att det blir ett temporärt boende till att börja med så länge vi söker efter nåt att köpa.

Samtidigt har Agnes varit sjuk här i flera omgångar. Det känns som att hon bara varit frisk några få dagar mellan varven. Flunsa på flunsa på flunsa. Vi har tydligen hamnat i en ond cirkel. Just nu, efter dagar med hög feber, kämpar hon med konstant rinnande nästa och en riktigt besvärlig hosta. Vi håller tummarna att vi lyckas bryta cirkeln efter denna omgång.

2 kommentarer:

  1. Luftfuktare, finns inget receptfritt (medicinfritt) som hjälper så bra mot flunssabesvär som en luftfuktare. Mycket av besvären beror ju på uttorkade och irriterade slemhinnor. Har aldrig sovit så bra då jag varit förkyld tidigare (kan ju användas på dagen också). Ni kan få låna min och testa om ni vill! /Camu

    SvaraRadera
  2. Vore helt klart värt att testa. Inte minst för det nästan inte finns nåt man får ge så här små typer för att minska besvären.

    SvaraRadera