onsdag 13 juni 2012

Den första trotsåldern?


Hittills har Agnes ätit från flaska utan problem. Bortsett från de allra två första gångerna vi prövade. Men nu plötsligt totalvägrar hon och ska absolut inte äta från flaska. Jag hoppas verkligen att det är en fort övergående fas. Vi hade precis kommit överens om att jag ska få gå på en yogatimme varje onsdag under sommaren men om detta fortsätter kommer det inte att funka eftersom hon oftast fortfarande äter så ofta och att cykla till timmen, yoga 75min och cykla tillbaka tar ungefär 3h. Visst hinner jag med egen tid ännu, då hon blivit lite större, men det hade varit så skönt att ha fått den stunden i veckan... Idag lovade Frank iallafall att de kommer till Hagnäs, där yogan är, så att jag kan mata henne strax före/eller efter beroende på hur hon har ätit. Men det kommer vi inte att göra varje gång eftersom det inte funkar med kvällsrutinerna (äntligen har vi fått in en rutin som innebär att hon oftast somnar för natten vid kl 20.00-20.30).

Eventuellt är hon inne i nån tidig trotsfas för även med insomnandet har hon plötsligt börjat krångla. Hon somnade rätt bra själv här ett tag men nu ska det protesteras högljutt före varje sovpass. Man blir minsann inte uttråkad med denna bebis iallafall- det är ständig förändring. Men så ska det väl vara.

På tal om ständig förändring så inser jag nu att hon plötsligt har sovit 1h 15min, och sover ännu, istället för de 30-45min hon oftast sover på förmiddagen.


Vår underbara lilla pluttfia

2 kommentarer: